Str: [1] 2 3 4 5 6 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Playstation Move  (Posjeta: 2194 puta)
1 Član i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
systemize_lp
Clan Cro-PS3 banke

Respect: 83

Spol: Muški

Cro-PS3 clan banke

« na: Oujak 11, 2010, 04:35:05 »

Novi Sonyev  motion controller koji je prvi put objavljen na E3u prošle godine sada je u potpunosti prikazan na GDC-u.
Zove se PS Move i izgleda odlično. Dolazit će u paketu sa  Eye Toy kamerom i igrom po cijeni manjoj od 100 $.

Izlazi negdje na jesen, a u Hrvatsku bi trebao doći u isto vrijeme kao i u ostatku europe. 

Slika novog kontrolera:

Dio Sony-eve konferencije koji je bio posvećen Move-u:
http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-sony/62973
Evidentirano

Iso miki, za sig sam ima sliku od 5mpix
Zero_Tolerance
Administrator

Respect: 696

« Odgovor #1 na: Oujak 11, 2010, 05:12:57 »

O istome smo pisali u gotovo isto vrijeme (ja u GDC topicu) pa ću svoj post prebaciti ovdje...

Sinoć sam slučajno naletio na prijenos konferencije. Počela je u 1h iza ponoći po našem vremenu. Nije trajala dugo, uglavnom se prezentirao novi ps3 motion kontroler "nunčake" te govorilo o nekim ps3 ekskluzivama o kojima smo već puno toga čuli. U razvoju je imao kodno ime "Arc" dok je sinoć otkriveno ime s kojim će definitivno izaći na tržište a to je "Playstation Move". Kako točno izgleda pogledajte na slici:

Listu publishera koja će za sada sigurno podržati "PS Move" možete pročitati: OVDJE .

Kontroler će dolaziti u paketu zajedno sa eye kamerom i igrom po izboru. Postavlja se pitanje što ako već imate eye kameru ali mislim da će paketi dolaziti i u drugim kombinacijama te zajedno sa konzolom. Cijena nije određena ali će sigurno iznositi manje od 100$ (paket opravdava cijenu), opet tko zna koliko će ista biti za naše tržište. Zanimljivo je da će nova ps3 ekskluziva SOCOM 4 podržavati ps move zajedno sa zadnjim Resident Evilom. Wii port najavljen od strane Warner Brosa će se isto uskoro naći na ps3-u a naslov je The Lord of the Rings: Aragorn's Quest.

Na konferenciji su naravno prikazani i neki demo materijali te se moglo vidjeti da ps move ima jako dobar odaziv. U tekstu prije nisam spomenuo ali vjerujem da ste mogli predpostaviti, isti će se puniti preko usb kabela kao i ds do sada.

U nastavku pogledajte PlayStation Move: On-Screen Games Demo:
<a href="http://www.youtube.com/v/aLDp_66AqkE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/aLDp_66AqkE&rel=1</a>

Za sada to sve skupa neizgleda loše, vrijeme će pokazati koliko se Sony-u isplatilo ulaziti u ovaj posao. Od ostalih novosti najavljen je 3D koji se očekuje tokom ljeta a ono najbolje su ostavili za E3 i TGS (novi naslovi i još puno toga) smile23
Evidentirano

Doggy
SOCOM is not dead
Clan Cro-PS3 banke

Respect: 193

PSN ID: thedoggy

BC2 HC addict

« Odgovor #2 na: Oujak 11, 2010, 06:46:38 »

bas gledal ovaj video na joystiq-u... kolko sam videl i socom 4 bu podrzaval move... fora, al da ga jebes, nedam lovu za to...

evo videa socom-a 4

<a href="http://www.youtube.com/v/z5r_pdWoFrk&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/z5r_pdWoFrk&rel=1</a>

samo zbog ove igre bi ga kupil... makar sumnjam
Evidentirano

dude
Administrator

Respect: 885

PSN ID: duude88

Cro-PS3 bankar :D

« Odgovor #3 na: Oujak 11, 2010, 06:52:10 »

Microsoft se barem potrudio pa predstavio nekaj novo (Natal), al ovo je čovječe isto kao Wiimote - sad čak i izgleda isto sa tim numchuckom. Sonyu ne paše taj Me-Too stav, moraju se malo probudit.

Mi ovdje znamo da je Move precizniji, ali čovjek će doć u trgovinu, vidjet dva ista sranja, vidjet da je Wii sa tim sranjem jeftiniji i uzet njega.

Ovo je preglupo da bi mi to ozbiljnije koristili, a casual gamere to neće privuć, oni već imaju svoj Wii.
Evidentirano

Molim vas da se glede narucivanja igara javljate ISKLJUCIVO na mail dude0702@gmail.com
Zero_Tolerance
Administrator

« Odgovor #4 na: Oujak 11, 2010, 07:03:47 »

samo zbog ove igre bi ga kupil... makar sumnjam

U budućnosti možemo očekivati podršku za mnogo igara a mislim da je cijena za cijeli paket i više nego povoljna (ps move, eye kamera, igra).

Microsoft se barem potrudio pa predstavio nekaj novo (Natal), al ovo je čovječe isto kao Wiimote - sad čak i izgleda isto sa tim numchuckom. Sonyu ne paše taj Me-Too stav, moraju se malo probudit.

Mi ovdje znamo da je Move precizniji, ali čovjek će doć u trgovinu, vidjet dva ista sranja, vidjet da je Wii sa tim sranjem jeftiniji i uzet njega.

Ovo je preglupo da bi mi to ozbiljnije koristili, a casual gamere to neće privuć, oni već imaju svoj Wii.

Zašto je glupo dude, ovo je samo opcija pa tko voli nek izvoli tim više što će biti povoljno. Nemaju svi Wii a sigurno da će biti dobrih igara sa podrškom za ps move a koje se inače nebi možda mogle igrati bez tog dodatka. Natal mi je samo pokazao da za korištenje treba prvo imati sobu veličine garaže da bi se uopće mogao koristiti kako treba. Da se razumijemo, meni je isto dobri stari ds zakon ali treba i ovome dati šansu.
Evidentirano

systemize_lp
Clan Cro-PS3 banke

Cro-PS3 clan banke

« Odgovor #5 na: Oujak 11, 2010, 07:38:12 »

Meni je Move baš zakon. Nevjerojatno je precizan, a igre izgledaju zabavno. Pogotovo table tennis. Možda bi se to moglo uzet,jer neće biti skupo. Pa 60$ platimo samo za igru ,a ovdje dobijemo Move+igru+ Eye toy   yahooo
Evidentirano

Zero_Tolerance
Administrator

« Odgovor #6 na: Oujak 11, 2010, 07:48:47 »

Najsmiješnije mi je kad pročitam nešto poput "Sony Rip-off the Nintendo games"... a kako bi to drugačije trebao izgledati stolni tenis, kuglanje ili golf? Što se tiče kontrolora ista stvar, sliči na wii kontrolor ali koga briga, ako se Nintendo nebuni onda se mi najmanje trebamo misliti oko toga. Uglavnom bolje i ovako nego mahanje golim rukama i nogama pred kamerom.
Evidentirano

systemize_lp
Clan Cro-PS3 banke

Cro-PS3 clan banke

« Odgovor #7 na: Oujak 11, 2010, 07:53:43 »

Baš sam sada pogledao malo detaljnije slike. Izgleda fakat zakon. Ljepo bi bilo imat onakvo nešto kući. Samo me brine ona kugla šarena. Ako je od stakla sigurno lako pukne  dash21
Evidentirano

wired
Moderator

Respect: 357

PSN ID: wiredus

RTFM

« Odgovor #8 na: Oujak 11, 2010, 07:54:13 »

^^Zero. Pa cinjenica je da su popalili ideju. Dakle imamo Nintendo koji je originalno to smislio i napravio hit, imamo MS koji je napravio totalnu evoluciju i ne zahtjeva nikakav uredaj za interakciju. I onda imamo SONY koji je popalija ideje i realizira ih drukcijom tehnologijom. Tesko da ga se moze nazvatiti inovativnim.

Sad cemo na nasoj omiljenoj konzoli imati jos jedno sranje. Portove sa Nintendo Wiia sa pripadajucom grafikom. Mark my words

Kao da nam nije dosta losih portova sa xboxa
Evidentirano

Chara
PS3 Expert

Respect: 41

Spol: Ženski
PSN ID: CyberChara

« Odgovor #9 na: Oujak 11, 2010, 07:59:08 »

dizajn je vrhunski...
Evidentirano

Zero_Tolerance
Administrator

« Odgovor #10 na: Oujak 11, 2010, 08:02:30 »

Wired, nisam ja nigdje napisao da oni nisu kopirali ideju ili da su napravili nešto neviđeno u gaming industriji. Samo kažem da ljudi previše po net-u lošega pišu a zna se od koga dolazi najviše negativnih kritika wink  

Nije sramota ni kopirati nešto što je dobro, primjera ima puno i nekužim zašto se sad diže tolika prašina oko toga. Na kraju, ps move ćeš voliti ili mrziti ali sumnjam da će biti onih koji će reći, bez tog dodatka nemogu više ni zamisliti igru na konzoli a o tome kakvi će biti portovi sa wii-a ostaje da vidimo smile23
Evidentirano

wired
Moderator

RTFM

« Odgovor #11 na: Oujak 11, 2010, 08:06:56 »

Ma nemoj me krivo shvatiti ja cu ovo preorderati rofll Ali da zasluze kad im se kaze da je rip off, zasluze. Bez obzira sto vecina kritika dolazi od xbota.

Nego sad smo jednu istinu blize o Killzonu 3 (da ce imati move podrsku i biti u 3Du whistle)
Evidentirano

Zero_Tolerance
Administrator

« Odgovor #12 na: Oujak 11, 2010, 08:12:52 »

Ma nemoj me krivo shvatiti ja cu ovo preorderati rofll Ali da zasluze kad im se kaze da je rip off, zasluze. Bez obzira sto vecina kritika dolazi od xbota.

Nego sad smo jednu istinu blize o Killzonu 3 (da ce imati move podrsku i biti u 3Du whistle)

Rip-off za kontroler da, ali ne za igre poput stolnog tenisa i sl. za koji govore newrussian  Taj 3D i mene full zanima a skupa sa ps move će biti malo konfuzno na početku bigsmile
Evidentirano

Chara
PS3 Expert

Respect: 41

Spol: Ženski
PSN ID: CyberChara

« Odgovor #13 na: Oujak 11, 2010, 08:14:13 »

meni se taj 3D nikako ne dopada (al tehnologija ide dalje jel) pošto budem morala novi TV kupovat
Evidentirano

Zero_Tolerance
Administrator

« Odgovor #14 na: Oujak 12, 2010, 03:45:48 »

Nije mi vrag dao mira pa sam malo istraživao po net-u. Iskreno prije ps3-a nisam puno toga znao o ps2 osim o najpopularnijim naslovima ali kako sam tada igrao na pc-u nisam se previše obazirao na konzole.

Ovdje se vraćam na ono "rip-off" kontrolora i ideje o čemu smo već pričali. Pogledajte slijedeća 2 videa sa youtube-a:

<a href="http://www.youtube.com/v/M90RFftRx5M&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/M90RFftRx5M&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/9V6fPP9DiBw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/9V6fPP9DiBw&rel=1</a>

Gledam ovo i jedino što mogu zaključiti je da je sony na ps2 već imao eye kameru i slične igre koje možemo vidjeti po ovim prezentacijama. Prva igra sa podrškom za eye kameru je izašla već 2003. godine (EyeToy: Play)! Kasnije je Wii samo "unaprijedio" taj model s nunčakama kojim su napravili veliki boom na tržištu. Sad je kao Natal nešto revolucionarno, igre preko kamere... "to uopće nije rip-off" rofll  

Na kraju iz ovoga ispada da je jedini MS taj koji "krade" dok se Nintendo jednostavno snašao i doradio ideju Sony-a. Nije sramota kopirati, pogotovo ako je ta kopija bolja od orginala ali nisam mogao a da ne napišem par riječi o ovome. Sad gledam kako MS pljuje Sony sa svih strana, pokušavaju na silu da ljude uvjere kako je PS Move bezveze stvar... bolje im je da malo više gledaju u svoje dvorište.
Evidentirano

cro_goco
mes que un
Moderator

Respect: 459

PSN ID: cro_goco

Doin' Your Mom !!!!!!!!

« Odgovor #15 na: Oujak 12, 2010, 09:36:29 »

cek zero ti nisi znao da je ps2 imo eye toy

omg. pa gdje si ti zivio XD
Evidentirano

white.stoned
Clan Cro-PS3 banke

Respect: 99

PSN ID: bobbyws

« Odgovor #16 na: Oujak 12, 2010, 09:59:56 »

za 100$ - kamera , vibrator i igra....

sasvim solidan deal...dobiješ wii upgrade za male pare...
Evidentirano

wired
Moderator

RTFM

« Odgovor #17 na: Oujak 12, 2010, 10:04:33 »

Na kraju iz ovoga ispada da je jedini MS taj koji "krade" dok se Nintendo jednostavno snašao i doradio ideju Sony-a.

Zanimljivi video. Nista novoga za MS, bar su po tome poznati haha
Evidentirano

Zero_Tolerance
Administrator

« Odgovor #18 na: Oujak 12, 2010, 02:39:36 »

Znao sam da je imao eye kameru ali nisam znao da je već tada imao podršku za takve igre (valjda nisam jedini) smile23

Evidentirano

cro_goco
mes que un
Moderator

Respect: 459

PSN ID: cro_goco

Doin' Your Mom !!!!!!!!

« Odgovor #19 na: Oujak 12, 2010, 02:44:16 »

Znao sam da je imao eye kameru ali nisam znao da je već tada imao podršku za takve igre (valjda nisam jedini) smile23

zakon su igre jbt. to sam prvi put probo kod kolege i onda mi njegov stric donjeo mislim iz amerike ili tako nest

a jbt. jesmo to tukli uffff

ovo kad dode mislim da cu si uzet XD
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4 5 6 7   Gore
  Ispis  

Skoči na: